Андреева: Немањето на слух на институциите, сметководствената професија ја доведува до изумирање

Фејсбук статус на Александра Андреева, Комора на сметководители:   Сметководителите се единствената врска меѓу државата и стопанството, преку нас мине

Прочитај повеќе

ВАМЕТАЛ Струмица има потреба од Асистент во администрација и сметководство

ВАМЕТАЛ има потреба од работник на позиција: Асистент во  администрација и сметководство. Кандидатите е потребно да имаат познавања од областа

Прочитај повеќе