archiveСОНК

МакедонијаСиндикат

СОНК: Доколку не бидат прифатени нашите барања, многу веројатно е дека новата учебна година нема да започне

Помина повеќе од еден месец, од последниот протест на Конфедерацијата на слободни синдикати, каде што гранков синдикат е и Самостојниот...
1 5 6 7 8 9
Page 7 of 9