archiveСОНК

МакедонијаСиндикат

СОНК е задоволен од организирањето и спроведувањето на протестот, следуваат понатамошни активности

Советот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура - СОНК денеска ја одржа својата осумнаесетта седница. Покрај останатите точки...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Неделковска: Со новиот колективен договор ќе се унапредат правата на вработените во градинките

Да се биде воспитувач во детска градинка е сложена ,но благородна работа, бидејќи се работи со најмалите и најмилите, вели...
1 6 7 8 9 10
Page 8 of 10