Проф. Ристовски: Новиот Закон за работни односи правилно ја дефинира работата на далечина

Разговараше: Бобан Илијевски Работата на далечина е тема којашто во Македонија ја наметна пандемијата со Ковид – 19. Од 2020

Прочитај повеќе

Економско социјалниот совет на денешената седница го усвои Оперативниот план за вработување за 2021 година

Економско-социјалниот совет на денешната седница, со која претседаваше министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска, дискутираше по неколку точки

Прочитај повеќе