АЗЕСКИ ГО ПРОМОВИРАШЕ ТИМ 40, НОВА ИНОВАТИВНА И КРЕАТИВНА АСОЦИЈАЦИЈА ВО КОМОРАТА

Иако стара според годините на постоење – 100 години – Стопанската комора е исклучително млада и жилава кога станува збор

Прочитај повеќе

ТИМ 40 – МЕСТО ЗА НОВИТЕ БИЗНИС ЛИДЕРИ И МОДЕРНИ ПРАКТИКИ

На иницијатива на група компании формирана е ТИМ 40, нова Асоцијација во рамки на најмоќниот бизнис колектив, Стопанската комора на

Прочитај повеќе