Правото на сопственост е неприкосновено, да се најде фер решение за топланите во Скопје

Сојузот на стопански комори ги повикува институциите на државата транспарентно да остварат дијалог со сопственикот на топланите Исток и Запад,

Прочитај повеќе

„Адора Инженеринг”: Закуп на топланите без јасна намера за купопродажба е дополнителна загуба од 550 илјади евра годишно

Компанијата „Адора Инженеринг” денеска соопшти дека изгледите за постигнување договор само за закуп доколку нема јасна интенција за купопродажба на

Прочитај повеќе