Од понеделник трансфузиологија во Охрид продолжува со работа, нема позитивни на вирусот

Понеделник  ќе започне со работа одделението за трансфузиологија во Охрид .Тестовите на медицинските лица се негативни на коронавирус.На една од

Прочитај повеќе