Тие се тврдоглави и не сакаат да слушаат наредби: Овие шест раси на кучиња се најтешки за тренирање.

Некои кучиња се многу тешки за тренирање. И покрај тоа што некои кучиња се многу симпатични, тренингот со нив може

Прочитај повеќе