- Advertisement -

archiveшумарство

ЕкономијаМакедонија

Димковски: Третиот пакет економски мерки нуди поголема поддршка на земјоделците за нови приходи од плодната македонска земја

Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски, одржа прес-конференција, на којашто беше презентиран третиот столб од новиот пакет...
ЕкономијаМакедонија

Димковски: Преземаме мерки со коишто ќе ги ублажиме последиците од пандемијата врз земјоделството и руралниот развој

Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски одржа прес-конференција на којашто соопшти дека Владата на Република Северна Македонија...
ЕкономијаМакедонија

Потпишани договори со КфВ од 107,6 милиони евра за Програма за наводнување и Проектот за енергетска ефикасност на студентски домови

Преку потпишување на договори во вредност од 107,6 милиони евра со КфВ банката, од кои 7,6 милиони евра грант средства,...
1 2
Page 1 of 2