- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Азески: Критичен ќе биде моментот кога ќе престане државната помош

Азески - Работник
106views

Во топ-форма, способни да ги издржат сите предизвици и да опстанат во какви било услови се околу 300-500 наши компании од вкупно 90.000 регистрирани (45.000 активни од кои 90 отсто мали и средни претпријатија). Тие всушност ќе ја влечат економијата напред и ќе бидат двигатели на натамошниот развој.
Ова, меѓу другото, во интервју за МИА, го вели претседателот на Стопанската комора на Македонија, Бранко Азески.

Повеќе на Нова Македонија