АНКЕТА: Дали треба да се воведе законска минимална саатнина (заработка на час) во Македонија?

Редакцијата на Порталот Работник спороведува анкета за тоа дали во Македонија треба да се воведе законска минимална саатнина (заработка на час) за работниците. 

Ва замолуваме да одвоите една минута од Вашето време и да одговорите на анкетното прашање тука

Исто така доколку сакате можете истото да го одговорите и преку нашата фејбук страна со клик на постот подолу: