- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовости

Вашиот бизнис на интернет: Продавајте и рекламирајте се онлајн, со InOne

Вашиот бизнис на интернет - Работник
153views

Ако порано важеше правилото дека за секој бизнис најважна е локацијата, денес скоро сите бизниси се наоѓаат на истата локација – на интернет. Затоа е неопходно вашиот бизнис да биде видлив во онлајн светот.

Направете паметен бизнис чекор со InOne – новото решение за интернет продажба и дигитален маркетинг со кое брзо и едноставно ќе стекнете предност во однос на конкуренцијата. InOne е идеална платформа за мали и средни бизниси од која било област, со кое веднаш ќе ве забележат потенцијалните клиенти од дигиталниот свет.

Со ова решение добивате сè на едно место: нова современа веб страница, каде ќе ги изложите своите производи и услуги и е-продавница каде ќе можете да остварите онлајн продажба. Сами ќе креирате и управувате со рекламите и ќе ги промовирате вашите производи на социјалните мрежи. Преку новиот Google My Business профил, ќе им овозможите на клиентите, полесно да го пронајдат вашиот бизнис на интернет, заедно со податоците за локација, работно време, телефонски број и информации за вашата успешност стекната со оценки од досегашните клиенти.

Сето ова е достапно од едно место со едноставно менаџирање на една апликација на вашиот смартфон, таблет, лаптоп или десктоп компјутер. Сами ќе ја следите работата на вашата онлајн продавница и испораките, рекламирањето и комуникација со вашите постојни и потенцијални клиенти и ќе заштедите на трошоците за дизајн и имлементација на интернет рекламни кампањи.

Добијте повеќе со новогодишната промоција на Македонски Телеком

 Доколку побрзате и го вклучите пакетот InOne во Magenta 1 Business пакетот до крајот на годината, ќе добиете 20% попуст на месечната претплата на мобилните услуги, како и поголем буџет за набавка на мобилни уреди.

Сега имате можност да ја преземете контролата во ваши раце, д  осигурате нов канал на комуникација со потенцијалните клиенти ќе сега лесно ќе ве пронајдат на интернет и да остварите нови приходи преку онлајн продажба.