- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовости

(ВИДЕО) БОШКОВ: КАПИТАЛНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ, КЛУЧОТ ЗА ВРАЌАЊЕ НА ЕКОНОМИЈАТА ВО ВИСТИНСКА НАСОКА!

БОШКОВ: КАПИТАЛНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ - Работник
167views

Претседателот на Бизнис Конфедерацијата на Македонија Миле Бошков во новогодишното интервју за порталот Работник зборуваше за тоа од колкава важност се капиталните инвестиции за правилно насочување на економијата.

Повеќе во видеото во продолжение: