- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаНовости

(ВИДЕО) Зошто 30 години нема доволен економски развој во Македонија?

153views

Фејсбук статус на проф д-р Лазар Јовевски:

30 ГОДИНИ НЕДОВОЛЕН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ ВО МАКЕДОНИЈА – ЗОШТО?

Сметам дека постојат две основни причини за економската стагнација и лошиот квалитет на живот во Македонија. Двете причини не се типично економски. Првата е различните поделби во општеството, а втората е алчноста кај индивидуи, која имплицира кон немање на свест за општо интерес и колективно „добро“. Погледнете ги подетално моите тези во видеото…!

Видеото погледнете го на следниот линк 

Advertisement
Advertisement