МакедонијаПравдаСиндикат

(Видео) КСС ги посочи незаконитостите од страна на Владата

   Време за читање помалку од минута

Претседателот на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС, Благоја Ралповски упати и на незаконитостите од страна на Министерката за труд и социјална политика, додека пак Претседателот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК, Јаким Неделков рече дека неусогласувањето на минималната плата прави „урамниловка“ во дејноста детска заштита.

Нивнитте целосни изјави погледнете ги тука: