- Advertisement -
ИнтервјуаМакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) Раководството на АД „ЕСМ“ се спротивставува на судски пресуди

Раководството на АД „ЕСМ“ - Работник
895views

Ексклузивно интервју на порталот Работник со Претседателот на Самостојниот синдикат на работниците од енергетика, рударство и индустрија – ССЕРИ Васко Перчаковски и членот на Претседателството на синдикатот Жарко Краус.

Во текот на интервјуто двајцата зборуваат за пресудите коишто не се почитуваат од страна на Раководоството на АД „ЕСМ“, колку вработените во претпријатието се заштитени од Ковид – 19, како и на други теми. 

 


 

Advertisement