- Advertisement -
МакедонијаПравдаСиндикат

(Видео) Ралповски: Законите во државата не се почитуваат

Ралповски: Законите - Работник
292views

Ставот на Претседателот на Конфедерацијата на слободни синдикати, Благоја Ралповски во однос на новиот закон за работни односи е дека треба само да се исправат одредени технички грешки во стариот и дека нема потреба од нов. Тој смета дека најголемиот проблем е што законот не се почитува.

Advertisement

Advertisement