Правда

(Видео) Ристов: Експолоатирањето на јавните добра мора да запре

Ристов: Експолоатирањето - Работник
127views

Прес – конференција на Бранко Ристов, кандидат за пратеник на Левица во 4 – та изборна единица. Во прилог погледнете го неговото обраќање: