- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникот

(Видео) Јовевски: Македонското општество е поделено по многу основи

Јовевски - Работник
260views

Фејсбук статус на д-р проф. Лазар Јовевски:

МАКЕДОНСКОТО ОПШТЕСТВО Е ПОДЕЛЕНО ПО МНОГУ ОСНОВИ…

Advertisement

-Како квантитативно мала нација, што треба да направиме за да се надмине македонскиот раздор….? Дали ако продолжиме вака, воопшто ќе останат млади во земјава…

 

Advertisement
Advertisement

Advertisement