- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Во колку синдикати може да се членува и каква е врска помеѓу синдикатите и членството?

Во колку синдикати може да се членува - Работник
345views

ВО КОЛКУ СИНДИКАТИ МОЖЕ ДА СЕ ЧЛЕНУВА И КАКВА Е ВРСКАТА ПОМЕЃУ СИНДИКАТИТЕ И ЧЛЕНСТВОТО?

– Одговорот на овие прашања и на уште некои други порзани со притисоците за зачленување следат во видеото во прилог.
– Да не заборавиме дека синдикалното членство е доброволно и никој никого нема право да присилува да се зачлени во некој синдикат или да се отчлени од некој синдикат!

Поздрав од тимот

Фејсбук статус на проф. д-р Лазар Јовевски