Голема трагедија во Кавадарци: Паднал кран, две лица се загинати

Во Кавадарци се случи голема трагедија, откако паднал кран поради неразјаснети причини, при што две лица го загубиле животот.

Две лица на возраст од 30 и 49 години загинаа во несреќата, откако кранот паднал од голема висина, додека трет работник успеал навреме да избега и да си го спаси животот.

На терен е излезена полиција и јавен обвинител, а наскоро се очекуваат повеќе детали за трагедијата.