Македонија

Денеска без струја делови од Карпош и Шуто Оризари

   Време за читање помалку од минута

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека утре (петок) без електрична енергија ќе останат:

-од 12:00 – 14:00 часот корисниците на дел од ул.Виетнамска (општина Ш.Оризари);
– од 09:30 – 13:00 часот корисниците на дел од ул.Иван Цанкар (општина Карпош);
– од 09:00 – 11:00 часот корисниците на трговските дуќани на ул.Разловечко Востание, ул.Вич зграда бр.26 и 28, како и корисниците на дел од ул.Кнез Хацон и ул.Трнодол. (општина Карпош)
– од 12:00 – 15:00 часот корисниците на дел од ул.Стрезова и ул.Илија Плавев. (општина Карпош).