- Advertisement -
НовостиСветот на работникот

Државната комисија за спречување корупција вработува…

Оглас - Работник
272views

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 8 државни службеници во Државната комисија за спречување корупција.

Се бараат кандидати за советници и виши соработници.

Во зависност од работното место платите се движат до 26,278 денари.

Повеќе детали тука