НовостиПравда

Економско-социјалниот совет на Гостивар ќе бара решенија за сообраќајниот хаос

   Време за читање помалку од минута

На следниот состанок на Локалниот економско-социјален совет во Гостивар ќе се разгледуваат проблемите во сообраќајот. Особено ќе се обрне внимание и ќе се предложат решенија за ублажување на сообраќајниот метеж што се создава во периодите кога печалбарите престојуваат во родниот крај и бројот на возила низ улиците енормно се зголемува.

Повеќе на Гостиварпрес

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *