- Advertisement -
ПравдаСветот на работникотСиндикат

Здружението „Гласен Текстилец“ ќе започне синдикално организирање

Има порачки во преработувачката индустрија - Работник
448views

Здружението на текстилни работници „Гласен Текстилец“ на својата фејсбук страна истакна дека од следната недела ќе започнат со синдикално организирање. Ќе започнат од Штип, а ќе продолжат кон градовите од Источниот регион.

 

Advertisement

Advertisement

Advertisement
Advertisement