МакедонијаПравда

Извадок од Нацрт – записникот од Седумнаесеттата седница на Владата на Северна Македонија и Одлуката за мерки за спречување на внесување и ширење на Коронавирус COVID-19

   Време за читање помалку од минута

Извадокот од Нацрт – записникот од Седумнаесеттата седница на Владата на Република Северна Македонија, одржана на 12 март 2020 година, можете да го преземете на следниот линк.

Одлуката за мерки за спречување на внесување и ширење на Коронавирус COVID-19, донесена на 17-тата седница на Владата на Република Северна Македонија, можете да ја преземете тука.

Извор: Влада