МакедонијаНовостиСиндикат

Изработени се решенијата за бонус плата

   Време за читање помалку од минута

ИЗВЕСТУВАЊЕ за бонус платата за 2023 година

Во врска со исплатата на бонус платата за 2023 година, Ве известуваме дека решенијата се веќе изработени и доставени по организациските единици да се поделат на работниците. По доставата на решенијата, ќе биде исплатена во најбрз можен рок.

Си почит,

Синдикат на Полиција во Македонија – СПМ