ЗанимливостиСветот на работникот

Илустрации во чест на здравствените работници и секојдневните херои за време на Ковид-19

110views

Проектот наречен „40 дена, 40 херои“ е идеја на уметничката директорка Каролин Гловер. Таа обединила повеќе артисти за да создадат прекрасни илустрации во чест на здравствените работници и секојдневните херои за време на Ковид-19. На нивниот профил на Инстаграм можете да ги видите сите илустрации, а порталот Кафе пауза во продолжение ги споделува најдобрите.