- Advertisement -
Правда

Комисијата за заразни болести ги демантира информациите кои се пласирани денеска во одредени медиуми

294views

Комисијата за заразни болести ги демантира информациите кои се пласирани денеска во одредени медиуми дека на утринскиот состанок е донесена одлука за целосно олабавување на мерките заради тоа што истите не се почитувале од граѓаните.

Сите досегашни мерки и предлози до Владата, Комисијата за заразни болести ги носи врз основа на темелни анализи на состојбата со епидемијата во земјата.

Денеска на прес-конференција, ставот на Комисијата детално ќе го образложи Др. Жарко Караџовски, претседател на Комисијата за заразни болести.

Извор: Влада

Advertisement