ПравдаСветот на работникот

Кордалов: Не стигматизација, туку поддршка за медиумските работници

   Време за читање помалку од минута

Фејсбук статус на Бојан Кордалов:

Не стигматизација, туку сега, повеќе од било кога, да дадеме вистинска ПОДДРШКА за новинарите, снимателите, фотографите и сите други вработени во медиумите.

Мора конечно да разбереме колку е пожртвувана и голема улогата на медиумските работници и на каков ризик се изложуваат ПОСТОЈАНО, а собено во вакво време на пандемија.

Почит и поддршка до сите! Посакувам полесно закрепнување и многу негативни тестови. Ќе пројде и ова!