МакедонијаПравдаСветот на работникот

Која е границата помеѓу давање подароци и давање мито?

Која е границата - Работник
82views
КОЈА Е ГРАНИЦА ПОМЕЃУ ДАВАЊЕ ПОДАРОЦИ И ДАВАЊЕ МИТО
Интерсна и актуелна тема за подарувањето и поткупувањето. Чинам дека на уникатен начин ја доближивме со водителот до гледачите и македонските граѓани. Погледнете и размислете, коментирајте доколку се сложувате или пак не.
Проф. д-р Лазар Јовевски