- Advertisement -
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

КСС со кампања: Стоп за кршење на работничките права

294views

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија започна кампања под наслов “Да се слушне гласот на работникот”.

Преку оваа кампања КСС бара да се престане со кршењето на работничките права.

Advertisement

Работниците со соочуваат со постојано прекршување на нивните работнички права, особено за време на пандемијата, а голем број од нив остануваат и без работа.

Advertisement
Advertisement

Advertisement