НовостиСиндикат

КСС со свој учесник на Паневропскиот регионален совет

   Време за читање помалку од минута

На 30 и 31 Октомври во Сараево, Босна и Херцеговина во рамки на Паневропскиот регионален совет се одржа редовен состанок на економските експерти од синдикатите. Темите на кои работат економските експерти се влијанието на дигиталната ера на пазарот на трудот и синдикатите, согледувања на влијанието на дигитализацијата врз работната сила и синдикатите, а во рамки на експертскиот состанок се одржа и Форум за даноци организиран од FES и PERC на кој нашите експерти дадоа придонес во поглед на работата на синдикатите за праведно оданочување.

Извор: КСС 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *