МакедонијаПравдаСветот на работникот

МЗЗПР: Втора работилница намената за докторите по медицина на труд

МЗЗПР: Втора работилница - Работник
260views
 
По повод Европската недела за Безбедност и Здравје при работа 2020 година, Македонското здружение за заштита при работа – МЗЗПР организира работнилница на тема: „Нова методологија за проценка на ризик на работно место и оценка на работна способност“ која е наменета за докторите по медицина на труд, објави Претседателот на МЗЗПР Милан Петковски на фејсбук.
 
 
 
 

Posted by Milan Petkovski on Wednesday, October 21, 2020