МакедонијаПравдаСветот на работникот

МЗЗПР: Придружи се на кампањата, да се заштитиме на работното место

99views

Слушни, информирај се, сподели, … приклучи се и ти на кампањата на МЗЗПР: ” БЕЗБЕДНОСТА ПРИ РАБОТА НА ПРВО МЕСТО” поддржано од Европската Унија.
https://youtu.be/qnMUKETTkms

Фејсбук статус на Македонското здружение за заштита при работа – МЗЗПР: