- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Министерството за образование и наука вработува…

Министерството за образование и наука вработува-Работник
248views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 9 државни службеници во Министерството за образование и наука.

Се бараат кандидати за советници, раководители, помлади соработници…

Во зависност од работното место платите се движат до 38,689 денари.

Повеќе детали тука