НовостиСветот на работникот

Министерството на Груби вработува 15 службеници

   Време за читање помалку од минута

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 15 службеници во Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците со кое раководи првиот вицепремиер Артан Груби.

Се бара раководител на Одделението за следење на спроведување на прописите и разгледување на предлог прописите од областа на политички систем, Сектор за политички систем, советник за стратешко планирање, креирање на политики и следење, виш соработник за стратешко планирање, креирање на политики и следење, Одделение за стратешко планирање, креирање на политики и следење…

Повеќе тука