МакедонијаПравдаСветот на работникот

Нов случај на мобинг во ЈСП Скопје?! – Ги тужела за неисплатен К-15, па сега трпи притисок

549views
 
Таа вели дека неколку пати на писмено побарала средба со генералниот директор на претпријатието, но тој бил недостапен за вработените, вели Тошевска.
 
Повеќе на ТВ21