ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

Општина Струга вработува – плата до 23,900 денари

Општина Струга- Работник
38views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 9 државни службеници во Општина Струга.

Се бараат кандидати за референти, виши референти и соработници. 

Во зависност од работното место, платите се движат до 23,900 денари. 

Повеќе детали тука