Македонија

Општина Центар и Еко Логик ќе потпишат меморандум за соработка

   Време за читање помалку од минута

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и Никола Нешковски, директор на Еко Логик – Здружение за заштита и унапредување на животната средина и промовирање на концептот за одржлив развој, денеска ќе потпишат меморандум за воспоставување соработка, објави Канал 5.

Целосниот текст прочитајте го тука