- Advertisement -
Светот на работникот

Очајно им требаат работници: Плаќаат по 50 евра за да им донесат работник плус од Македонија

Очајно им требаат работници - Работник
432views

Хрватите плаќаат по 50 евра за да им се донесе работник плус од Македонија, раскажуваат нашинците кои работат во оваа балканска земја.

Очајно им требаат работници – Работник

Се бараат градежници, келнери, готвачи, и други профили низ цела Хрватска, а најголема потреба од работници има во приморските градови. Месечно може да се заработат 1.000 евра. Но, се нуди и платено сместување, храна, како и покриен превоз во еден правец, пишува порталот Балкан.

Целосниот текст прочитајте го тука