НовостиПравдаСветот на работникот

Пак ли ќе ги лажеш дека си поднел барање за зголемување на платите?

   Време за читање 2 минути

Платите во одбраната неколкукратно зголемувани години наназад… 🎯

Шумската полиција доби плус 30% на плата и К15 пред 3 години 🎯

Повисоки плати во основното образование во 15 % од Септември оваа година 🎯

Повисоки плати во средното образование од 15% од Септември оваа година или вкупно во 2,5 години платите во наставниот кадар зголемени за 40% 🎯

18% зголемени плати во јуни во високото образование и науката 🎯

15% повисоки плати од овој месец во градинките 🎯

30% зголемени плати од месец јули во УЈП 🎯

Сите се остварени со кревање на гласот на работниците за што сте сведоци сите..И не се само тие, има уште🎯

И ти Маце ќе кажеш уште дека да не си го нарушиш мирот и бенифициите кои ги користиш а ретко кој ги знае… Дека си против кревање на гласот на работниците. Хмм💝

Утре ли ќе излезеш и да им се пофалиш на вработените дека ќе се покачат платите за 10%? 

Пак ли ќе ги ЛАЖЕШ дека тоа е така оти ти си поднел барање ?

Ќе им објасниш ли што пишува во општиот КД за јавен сектор? 

Ќе бидеш ли јунак да кажеш или уште ќе го злоупотребуваш и манипулираш работникот! А не ти е пријатно што ги гледаш сликиве подоле нели, овие барем се избориле за повеќе, ти несмееш да зуцнеш, оти не смееш оти ќе ти скратат се во што уживаш.

Ја донесе Полицијата најнепосакувана професија и од тој епитет никогаш нема да излезеш⛔

Ај сега спремај се за коктел утре и викни си ги сите на кои им делеше проштални плакети и живејте во приказната дека Полицијата е ЗАДОВОЛНА❗

МНОГУ БРЗО ЌЕ ВИ СЕ УДРИ НА СИТЕ ВРЗ ГРБ❤️

#враќањенапрофесионализмотвополицијата 

#новатаеранапрофесионализмот 

#силанановотовреме