Прашања од читателите: Поставете прашање од областа на работните односи, а ние ќе се обидеме да дојдеме до одговор

Почитувани читатели, гледачи и следачи на порталот Работник,

Ве замолуваме доколку имате правни прашања поврзани со работните односи (Закон за работни односи, Колективни договори и сл.) да ги напишете подолу во формата за да се обидеме да дојдеме до одговори. Ве замолуваме да поставувате искучително само прашања!
Ви благодариме!