Проверете дали ве има: Доделени последните месечни награди од Мој ДДВ и главната награда од 1 милион денари

Сите оние кои скенираа сметки преку Мој ДДВ во саботата имаа можност да го гледаат извлекувањето на последните месечни награди од по 20.000 денари но и главната премија од 1.000.000 денари која заврши во рацете на Беровчанец.

„Ги имаме последните добитници на месечните награди, ви честитаме и ве охрабруваме да продолжите да скенирате фискални сметки и да се борите против сивата економија, информираа од Мој ДДВ.

Како што истакнавме ова беше последено извлекување, 10 коло кое беше, а главната награда која изнесува 1.000.000 денари беше скратена поради здравствената криза и првично предвидените 3.000.000 денари беа пренаменети за болните ова оваа нова болест. Следанта година наградна игра нема да има, потврдуваат од Министерството за финансии.

Ова се сите добитници: