САДУ потпиша договор за соработка со синдикатите од Република Српска, Р. Бугарија и Р. Црна Гора

Потпишан договор за соработка со синдикатите од државна управа помеѓу Синдикатот на администрација и државната управа на Македонија – САДУ и синдикатите од Р. Српска, Р. Бугарија и Р. Црна Гора, објавија од САДУ на фејсбук.
21
4 Shares
Like

Comment
Share