ПравдаСветот на работникот

Само еден позитивен на Ковид-19 во Штип, тестирањето во петте конфекции продолжува

207views

Денес во Штип има 1 нов позитивен случај заболен од Ковид-19, а во наредните денови ќе продолжи проширено тестирање на вработените од петте текстилни фабрики.

Да бидеме дисциплинирани и внимателни, апелирам на строго почитување на препораките од министерството за здравство.

Фејсбук статус на Градоначалникот на Штип, Благој Бочварски