- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

СПМ: Ги повикуваме сите вработени во МВР да ни се приклучат во борбата за подобри работнички права

СПМ - Работник
784views
Ова од денес нека биде силно упатена порака до Министерство за внатрешни работи, Министерот Оливер Спасовски. Жените со кој тој “се гордее” што се на раководни позиции на правните служби на Министерството и БЈБ, за сите раководители што направија “масакр” во нарушувањето на меѓучовечките односи, до сите дисциплински комисии во МВР кои “судат” по нарачка….❗🎯
✔️Од денес ќе кажеме ДОСТА Е ПРЕТЕРАВТЕ⛔
✔️Од денес ќе кажеме дека СТЕ НИ ПРЕКУ ГЛАВА⛔
✔️Од денес ќе кажеме дека не можеме ПОВЕЌЕ ДА ВЕ ТРПИМЕ⛔
✔️Од денес ќе кажеме преку глава ни е од вашето НЕЗАКОНСКО РАБОТЕЊЕ⛔
✔️Од денес ќе кажеме доста со НЕЗАКОНСКИ РАСПОРЕДУВАЊА⛔
✔️Од денес ќе кажеме доста СО НЕЗАКОНСКОТО РАБОТЕЊЕ НА КОМИСИИТЕ ЗА РАСПОРЕДУВАЊЕ ⛔…….. (тука не завршуваме)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Кажуваме ДОСТА бидејќи работите НИКОГАШ не биле полоши во Министерството⛔😢❗❗❗
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Денес до сите вработени во Министерството за внатрешни работи ќе упатиме една силна порака и апел и ќе ги повикаме да ни се приклучат во борбата што допрва доаѓа за остварување на подобри услови и права во Полицијата✊✊✊
*****************************************************************
✊АКО НЕПРАВДАТА Е ЗАКОН, ТОГАШ УЛИЦАТА Е НАШИОТ ОДГОВОР ✊❗
******************************************************************
 

Ова од денес нека биде силно упатена порака до Министерство за внатрешни работи , Министерот Oliver Spasovski , жените…

Posted by Синдикат на Полиција во Македонија – СПМ on Thursday, March 11, 2021