- Advertisement -
ПравдаСветот на работникот

Три нови заболени од коронавирусот во општина Карбинци

Три нови заболени - Работник
198views

Според последните тестирања на вработени во шестте конфекции во Штип, како и други поврзани случаи, регистрирани се тројца заболени од коронавирусот во општина Карбинци.

Имено, сите десет заболени се од текстилната фабрика „Ти стајал“ која е центарот на пандемијата во Штип. Според резулатите направени до вчера, од 110 вработени, 55 се позитивни на Ковид – 19.

Advertisement

 

Advertisement
Advertisement