МакедонијаПравда

Јована Тренчевска именувана за директорка на Државниот инспекторат за труд

181views

На вчерашната седница, Владата го разреши Аљајдин Хавзиу од директор на Државен инспекторат за труд и на таа позиција ја именува Јована Тренчевска.

Аљајдин Хавзиу, е разрешен од должноста директор на Државниот инспекторат за труд и на таа позиција е именувана Јована Тренчевска, дипломиран социолог и м-р по социолошки науки, истакнаа од владината прес – служба.