Јовановиќ за РСЕ: Оданочувањето на хонорарците е тешка катастрофа

Такво нешто сакаше да направи и Груевски, односно Ставрески во 2014 и тогаш сегашната влада протестираше против тоа и сега истата таа влада што протестираше против даночењето на хонорарците, вели дека повторно ќе почне да ги даночи хонорарците, вели Бранимир Јовановиќ.

Повеќе на РСЕ